Puheenjohtajan tervehdys

Nuija on vaihtunut

Alkuvuoteen sisältyy yleensä suunnitelmia tulevaisuudesta. Kulunutta vuotta on kuitenkin leimannut epävarmuus, joka on vaikeuttanut tulevaisuuteen katsomista. Vuosi on opettanut, että suunnitelmat voivat muuttua nopeallakin tahdilla eikä kaikkea pysty ennakoimaan.

Aloittaessani alkuvuodesta puheenjohtajan pestissä, oli kulunut vuosi Wuhanin ”mysteeriviruksen” esiintulosta ja maskit sekä Teams-palaverit olivat jo arkipäivää. Maailman muuttuessa ympärillä, Killan hallituksen kokoonpano pysyi ennallaan puheenjohtajavaihdosta lukuunottamatta. Hallitusta ansiokkaasti luotsannut Ari siirtyi senior advisorin rooliin.  

Yhteyshenkilömme Pro:ssa on Tiina Koskinen puh. (09) 1727 3452, matkapuhelin 050 439 2222. Häneen tulee ottaa ensisijaisesti yhteyttä kaikissa edunvalvontaan liittyvissä asioissa.

Tapahtumia järjestetään pandemian jälkeen, viranomaisohjeet huomioiden. Vuosijuhla on ollut perinteisesti marraskuussa ja syyskokous loka- marraskuussa. Kaikista tapahtumista lähetämme sähköpostia jäsenille.

Pietari Waldin Kilta Pro ry

Jari Louhi